İlçemizde Oryantiring Heycanı Yaşanacak

Balıkesir’de 19-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Oryantiring Şampiyonasi ve Balikesir Oryantiring Festivaline Dursunbey’de yarın ev sahipliği yapacak.

20 Mayıs 2016 Saat: 11:01

Dünya çapında yoğun ilgi gören ve hazırlanan özel haritalar yardımı ile yön bulmayı ve hedeflere zamanında ulaşmayı hedefleyen bir spor dalı olan Oryantiring yarışmalarına bu hafta sonu Dursunbey ev sahipliği yapacak.

Oryantiring Federasyonu tarafından takvime alınan ve haritalarının çizimine başlanan Dursunbey’de yarışmalar Hıdırlık ve Yayla bölgelerinde gerçekleşecek. Balıkesir Oryantiring Festivali adı altında yapılacak etkinlikler dün Balıkesir’de başlarken, Balıkesir merkez ve 3 ilçede gerçekleşecek olan festivalin Dursunbey ayağı ise 21 Mayıs Cumartesi günü sabah başlayacak. Türkiye’nin birçok ilinden takımların ve bireysel sporcuların katılacağı turnuva’ya yaklaşık 3 bin sporcunun katılması bekleniyor.