İlçemizde Ölçü aletleri muayene edilecek

Belediyemiz vatandaşlarımızın ellerinde bulunan ölçü ve tartı aletlerini muayene ettirmesi amacıyla uyarıda bulundu.

03 Ekim 2016 Saat: 09:17

Belediyemiz zabıta amirliğinden yapılan açıklamada 2016 yılında beyannamesi dolmuş olan vatandaşların Belediyenin arka kısmında kurulan Ölçü ayar memurluğuna başvurarak ölçü aletlerini muayene ettirebilecekleri belirtildi.

Yapılan açıklamada "İlçemiz içerisindeki resmi daire ve hususi teşekküller, esnaf ve seyyar halkın ellerinde bulunan ve kullandıkları aletlerin üzerinde 2014 yılı ve öncesi muayene damgasını taşıyan ölçü ve tartı aletlerinin 2016 yılında muayene ve damgasının yapılması için süreç 3 Eylül 2016 Pazartesi itibari ile başlamıştır. Ellerinde ölçü aleti bulunan vatandaşlarımızın Balıkesir Büyükşehir Belediyemizce görevlendirilen ölçüler ve ayar memurluğuna muayene ettirmeleri gerekmektedir' denildi.