İlçemizde Ölçü aletleri muayene edilecek

Belediyemiz vatandaşlarımızın ellerinde bulunan ölçü ve tartı aletlerini muayene ettirmesi amacıyla uyarıda bulundu.

21 Nisan 2017 Saat: 10:32

Belediyemiz zabıta amirliğinden yapılan açıklamada 2017 yılında beyannamesi dolmuş olan vatandaşların Belediyenin arka kısmında kurulan Ölçü ayar memurluğuna başvurarak ölçü aletlerini muayene ettirebilecekleri belirtildi.

Yapılan açıklamada "İlçemiz içerisindeki resmi daire ve hususi teşekküller, esnaf ve seyyar halkın ellerinde bulunan ve kullandıkları aletlerin üzerinde 2015 yılı ve öncesi muayene damgasını taşıyan ölçü ve tartı aletlerinin 2017 yılında muayene ve damgasının yapılması için süreç 21 Nisan 2017 Cuma günü itibari ile başlamıştır. Ellerinde ölçü aleti bulunan vatandaşlarımızın Balıkesir Büyükşehir Belediyemizce görevlendirilen ölçüler ve ayar memurluğuna muayene ettirmeleri gerekmektedir' denildi.