Kentpark'ta Dış Cephe Çalışmaları Başladı

08 Mart 2018 Saat: 13:31

Belediyemiz tarafından İlçemiz Kent Meydanı karşısında başlatılan Kentpark Konutlarımızda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Dış cephede başlatılan kaba sıva ve 1. sınıf EPS sistem ısı yalıtım sisteminin döşenmeye başladığı inşaatımızda, iç alanlarda da çalışmalar aralıksız devam ediyor. Elektrik, TV, Su, Kalorifer, gider hatları, İnternet hatlarının döşendiği inşaatımızda, banyo tuvalet gibi alanlarda da 1. kalite seramik parlak fayans uygulaması yapılıyor. Belediye Başkanımızın Başkanlığında oluşan komisyon ile Kapı, Pencere, Çelik kapılar, boya ve renkleri, merdiven mermer renklerinin seçildiği inşaatımızda, önümdeki günlerde ise iç mobilya ve aksesuarların seçimi yapılacak. TSE-CE belgeli ürünlerin kullanıldığı inşaatımızın Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanmaktadır...