Faaliyetlerimiz

Ali’nin Spor Aşkı Engel Tanımadı

İlçemizde doğuştan engelli olan Ali Erdoğan’ın yaptığı gösteri engellerin sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi.

17 Ağustos 2016 Saat: 16:11

Dursunbey İlçesinde geçtiğimiz gün sona eren İlçe panayırında Belediyenin düzenlemiş olduğu etkinlikte sahne alan Ali Erdoğan gösterisi ile seyircileri şaşkına çevirdi. Doğuştan engelli olarak dünyaya gelen Ali Erdoğan 3 yıl önce başladığı spor ile bir anda farklı bir hayata adım attı.

Başladığı spor sonrasında hayata yeniden geldiğini ifade eden Ali Erdoğan Vücut Geliştirme, Güreş, Basketbol, yüzme, bilek güreşi, okçuluk, akrobatik hareketler gibi birçok spor dalında 3 yılda başarı elde ettiğini söyledi. Engelliliğin hiçbir zaman hayata küsme nedeni olmadığını ifade eden Erdoğan; “Önemli olan zoru başarmaktır. Zoru sevdiğim ve hep zor olanları tercih ettiğim için benim için bir engel yok ve engel tanımıyorum. Ben Balıkesir Büyükşehir Belediyemizden ve büyüklerimizden destek bekliyorum. Bu spor dallarını geliştirmek ve daha ileriye taşımak için büyüklerim bana destek olurlarsa sevinirim” dedi.

Dursunbey Belediyesine ait platformda çeşitli akrobatik hareketler yapan Ali Erdoğan seyircilere heyecan dolu anlar yaşatırken, Ali’nin bu azmi seyircileri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı.