Faaliyetlerimiz

Başkan Bahçavan AK Parti Teşkilatı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Üzeyir Sali, düzenlenen istişare toplantısında ana kademe teşkilat mensupları, Gençlik, Kadın Kolları Başkanları ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

02 Mart 2018 Saat: 11:32

Dursunbey AK Parti İlçe teşkilatının ana kademesi ve Belediye Meclis üyelerini bir araya getiren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, partililerle istişare toplantısı gerçekleştirdi.  Kongrenin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Salı günleri gerçekleşen toplantılarda bir araya geldiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte uzun süredir planlanan bu toplantıların sıklıkla yapılacağını hatırlattı.

Dursunbey Belediyesi olarak İlçe genelinde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini hatırlatan Başkan Bahçavan, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. AK Parti’nin, 2023 hedefleri doğrultusunda hızla ilerlediğini ifade eden Başkan Bahçavan, 2019’da yapılacak olan yerel ve Başkanlık seçimlerine parti teşkilatı ile birlikte hazır olduklarını söyledi. Partililerin kırsal mahallelerde yaptıkları ziyaretlerin çok olumlu olduğunu ifade eden Başkan Bahçavan, Belediye olarak partililerin hazırladıkları raporlar doğrultusunda, istişareli bir şekilde hizmet ve talep değerlendirmesi de yaptıklarını söyledi. Dursunbey Belediyesinin 2014 yılından bu yana farklı bir yönetim anlayışı ile hizmet verdiğini ifade eden Başkan Bahçavan, kalıcı eserler bırakmayı hedeflediklerini söyledi. Dursunbey’in en büyük sorunu olan Göç konusu ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Başkan Bahçavan, Dursunbey OSB ile ilgili altyapı ihalesinde son aşamaya gelindiğini ifade etti. Son bir ayda 4 farklı yatırımcıyı Dursunbey’de ağırladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yatırımcıların Dursunbey OSB’nin açılması ile yatırımlarını Dursunbey’e taşıyacağı müjdesini de verdi. Balıkesir-Dursunbey Duble yolu ile ilgili de konuşan Başkan Bahçavan, hukuki süreç sebebi ile aksayan yol’da çalışmaların kısa süre içerisinde başlamasını beklediklerini ifade etti. Yol’da ödenek sorununun olmadığını hatırlatan Başkan Bahçavan, sürecin tamamen hukuki olduğunu da yineledi. Dursunbey’de 4 yılda 450 Bin metrekare taş döşeme çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 12 Mart’ta yapacağı asfalt ihalesi ile ilgili de bilgilendirme yaptı. Başkan Bahçavan bu ihale kapsamında Dursunbey’de 150 kilometre yol yapılacağını ve bu yolların yapımı ile köy yollarının tamamına yakınının asfalt sorununun kalmayacağını söyledi. Belediyenin Sosyal projeleri ile ilgili de açıklamalar yapan Başkan Bahçavan, Belediye olarak istişare, görüş ve öneriye her daim açık olduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Bahçavan’ın ardında söz alan AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Üzeyir  Sali ise İlçe teşkilatı olarak 2019 seçimleri çalışmalarını hızla  devam ettiklerini söyledi. Dursunbey Belediyesinin çalışmaları ile örnek bir Belediye olduğunu ifade eden Başkan Sali, çalışmaları takdir ile karşıladıklarını söyledi. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile yıllardır birlikte çalıştıklarını ifade eden Başkan Sali, geçmiş yıllarda özellikle kırsal mahallelerde sorunların hat sefada olduğunu bu sorunların özellikle Büyükşehir yasası sonrası minimuma indirildiğini söyledi. Dursunbey Belediyesinin kırsal mahallelerde ki sorunlara ve isteklere hakim olduğunu hatırlatan Başkan Sali, AK Parti İlçe teşkilatı olarak kendilerine gelen istek ve talepleri de Belediye ile birlikte değerlendirdiklerini söyledi. Yeni, genç ve dinamik bir yönetime sahip olduklarını ifade eden Sali, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini ve 2019’da yapılacak olan iki seçimde de Dursunbey’de başarı çıktasını yükseltmek için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Partililerden gelen soru, istek ve talepleri de değerlendiren Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, toplantının sonunda tüm katılımcılara teşekkür ettiler.