Faaliyetlerimiz

Başkan Bahçavan Regaip Kandilini Kutladı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 29 Mart Çarşamba günü başlayan mübarek üç aylar ve idrak edilecek olan Regaip Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

30 Mart 2017 Saat: 09:04

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yayınladığı mesajında şunları ifade etti; “Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesi, idrak edeceğimiz Regaip kandilidir. Üç Ayların ve Regaip kandilinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim. Kardeşliğin daimi olduğu, Sevgilerin birleştiği dostlukların ise hiç bitmemesini niyaz ettiğimiz bu gece vesilesi ile tüm hemşehrilerimin üç aylarını, Regaip Kandilini tebrik ediyor; bu güzel günlerin ülkemize ve memleketimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’dan niyaz ediyorum.” dedi.