Faaliyetlerimiz

Başkan Bahçavan, TEOG'a girecek öğrencilerine başarılar diledi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, TEOG sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

25 Nisan 2017 Saat: 16:18

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan mesajında, "Eğitim hayatına başladıkları andan itibaren aynı zamanda bir sınav maratonuna da giren çok değerli evlatlarımız önem arz ede TEOG sınavına girecekler. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sınavlarında başarılı olacaklarına inancım tam. Ama çocuklarımız ve değerli aileleri unutmasınlar ki, bu sınavlar çocuklar için bir hayat sınavı değil. Hayat, sadece bu sınavını kazanmaktan ibaret değil. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri halinde bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyorum" dedi.

Öte yandan Dursunbey Belediyesi her yıl olduğu gibi TEOG sınavına girecek öğrencilere kalem, kalemtıraş, silgi ve su hediye edecek.