Faaliyetlerimiz

Başkanımız Bayan Personelimizin Kadınlar Gününü Kutladı

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, belediyemizde görev yapan bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Başkanımız Bayan personelin kurumun gülen yüzü olduğunu belirterek "Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

08 Mart 2016 Saat: 17:20

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Belediyede görev yapan bayan personelin 8 Mart Kadınlar Günü'nü mesai bitimi sebebi ile erken kutladı. Birimleri tek tek dolaşan Başkan Bahçavan, bayan personele çiçek çorap vererek 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı. Belediyemizde görev yapan tüm personelin bir aile olduğunu ve bayan personelinde kurumun gülen yüzü olduğunu ifade eden Başkan Bahçavan, "Bayan, erkek tüm personelimiz ile birlikte Dursunbeyli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için mücadele ediyoruz. Bayan personelimiz de bu hizmet maratonunda bizim gülen yüzümüz. Belediyemizde göreve geldiğimiz günden bu yana bayanlarımıza daha fazla iş imkânı sunmaya başladık. Bundan memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bayanlarımız toplumun her alanında aktif rol almalı. Bu yöndede belediye olarak çeşitli projeler yürütüyoruz ve yürüteceğiz. Bu vesile ile mesai arkadaşlarımın ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.