Faaliyetlerimiz

Başkanımız Kermes Açılışına Katıldı

İlçemizde faaliyet gösteren Bağlarbaşı Öğrenci Yurdu yararına kermes düzenlendi. Kermesin açılışını Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan yaptı.

04 Mayıs 2016 Saat: 15:32

İlçemizde öğrenim gören öğrenciler yararına düzenlenen Bağlarbaşı Öğrenci Yurdu kermesi 4 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de Hükümet konağı karşısında açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Meclis Üyelerimiz Vacit Kahvecioğlu, Yusuf Turhan, Basın Birliği Başkanı Mehmet Yarma, Yurt Müdürü İsmail Uçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan açılış öncesi yaptığı konuşmada, hayırlı bir hizmet için her yıl geleneksel olarak el Emeği göz nuru eserlerin öğrenciler yararına satıldığını hatırlattı. Buradan toplanan gelirin hayırlı işlerde kullanılacağını hatırlatan Bahçavan, Bu kermeste emeği geçenlere teşekkür ederek Kermesin hayırlara vesile olmasını diledi.

Yapılan duanın ardından Kurdelesi kesilerek açılan kermesi katılımcılar gezerek alışveriş yaptı.