Faaliyetlerimiz

Başkanımızdan 23 Nisan Mesajı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Nisan 2016 Saat: 07:28

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm çocukların bayramını kutladı. Başkan Bahçavan, mesajında; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılını yaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocukların kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak biz yöneticilerin en önemli görevlerinden bir tanesidir. Bu sebep ile çocuklarımıza sahip çıkacak onların yarına daha umutlu ulaşması için gayret edeceğiz.

Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en içten duygularla kutluyorum. Milletimizin hürriyetini ve egemenliğini sembolleştiren 23 Nisan'ın tüm ülkemize huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum." dedi.