Faaliyetlerimiz

Başkanımız'dan Berat Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan Berat Kandili sebebi ile kutlama mesajı yayınladı.

10 Mayıs 2017 Saat: 09:46

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan yayınladığı kandil mesajında, İslam aleminin ve Dursunbeyli hemşehrilerimizin kandilini kutlayarak “Bu gecenin sağlık, huzur ve mutluluk dolu günlere vesile olmasını niyaz ederim” dedi.

Başkan Bahçavan mesajında; “ Bu gün, hep birlikte Allah’ın rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği Ramazan ayının müjdecisi mübarek Berat Kandili’ne erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutsal gecenin memleketimiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, değerli halkımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.