Faaliyetlerimiz

Başkanımızın Miraç Kandili Mesajı

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan Miraç kandili sebebi ile bir mesaj yayımladı.

03 Mayıs 2016 Saat: 09:19

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Miraç Kandili sebebi ile bir mesaj yayınladı. Başkan Bahçavan, mesajında; “Bereket, Beraberlik feyiz ve daha birçok manevi duyguyu barındıran mübarek gecelerimizden biri olan Miraç kandiline erişmenin mutluluğunu canı gönülden yaşıyoruz. Miraç’ın özünde her türlü kötülükten arınma, fedakarlık, özveri, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunma gibi önemli değerler vardır. Bu mübarek gecede Ülkemizdeki barış, huzur ve sükun ortamına kastedenlere hidayet niyaz edelim. Tüm hemşehrilerimin, ülkemizde yaşayan her ferdin ve tüm İslam aleminin Miraç Gecesi kutlu olsun.” dedi.