Faaliyetlerimiz

Dursunbey Farabi MTAL´den Badmintonda Büyük Başarı

Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İzmir´de düzenlenen bölge finallerinde 4. oldu. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'da başarılı sporcuları kutladı.

03 Mart 2018 Saat: 11:51

Kurulduğu günden bu yana sportif faaliyetleri aktif olarak sürdüren Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Badmintonda büyük bir başarı elde etti.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Kahraman´ın öncülüğünde yıl boyunca çalışmalarına devam eden ve Balıkesir İl 1.si olarak Bölge Finallerine katılmaya hak kazanan Farabi MTAL Erkek Badminton Takımı, İzmir´de düzenlenen Bölge Finallerinde bölge 4.sü oldu. Bu başarının ardından Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ı ziyaret eden Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kendilerine her daim destek olan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile mutluluklarını paylaştı. Başarılı sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, diğer illerde bulunan spor okullarının zorlu rakibi olan sporculara her daim desteklerini sürdüreceklerini belirtti.