Faaliyetlerimiz

Dursunbey Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

Dursunbey Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin hazırladıkları yılsonu sergisi İlçemiz protokolünün katılımı ile açıldı.

16 Mayıs 2016 Saat: 15:52
İlçemizde vatandaşlarımıza hem meslek hem eğitim hem de iş kazandıran Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisi ile vatandaşlara yıl boyunca yaptıkları emek işlerini görücüye çıkardı. Açılışa Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, İlçe Jandarma komutanımız Ömer Faruk Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Gökdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz İbrahim Şafak, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yönetici ve yetkililer ile çok sayıda kursiyer katıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Şafak açılış öncesinde yaptığı konuşmada bu yıl açılan Dikiş nakış kursları, Ebru kursları, ve ahşap kurslarında kursiyerlerin birbirinden özel el emeği göz nuru ürünlere imza attıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan ve protokol üyeleri tarafından serginin açılış kurdelesini kestiler ve yıl boyu hazırlanan el emeği göz nuru ürünleri inceleyerek öğretmenlerden bilgi aldılar.El emeği ile yaptıkları eserleri isteyen kursiyerler satabilecek. Kursun önümüzdeki yılda çeşitli dallarda süreceği belirtildi.