Faaliyetlerimiz

Dursunbey Müftülüğü Kermes Düzenledi

Geliri İlçemize yeni yapılacak olan Müftülük Hizmet Binası inşaatında kullanılacak olan kermes bugün yoğun bir katılım ile açıldı.

19 Nisan 2016 Saat: 12:14

Dursunbey Müftülüğü ilçe genelinde faaliyet gösteren Kuran Kurslarının organizasyonu ile Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yeni Camii Kuran Kursu karşısında kermes düzenledi. Geliri İlçeye yeni yapılacak olan Müftülük Hizmet Binası inşaatı için kullanılacak olan Kermes’in açılışına ilgi de yoğun oldu.

Kermes açılışına Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Belediye Meclis Üyelerimiz Halil Sarıoğlu, Dursunbey Müftüsü Mehmet Atlı, Diyanet Çalışanları, Çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın el emeği göz nuru ürünler ile açılan bu kermesin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra İlçe Müftüsü Mehmet Atlı’nın duası ile başlayan Kermes açılışında  daha sonra ise Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan ve katılımcılar tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın ardından bayanlar tarafından hazırlanan ürünler incelenirken, kermesi inceleyen Başkan Bahçavan kermesten alışverişte yaptı.