Faaliyetlerimiz

Dursunbey'de Nefes kesen maç

Balıkesir 1. Amatör Küme Merkez A Grubu lideri Dursunbey Belediyespor ve yakın takipçisi Ceylanspor arasında oynanan 9. haftanın önemli karşılaşması 1-1 sona erdi.

27 Kasım 2017 Saat: 11:17

Ligde namağlup şekilde liderliği sürdüren Dursunbey Belediyespor en yakın takipçisi Ceylanspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı yüzlerce Dursunbeyli tarftar izlerken, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan'da karşılaşmayı yakından takip etti.

Dursunbey İlkay Gündoğan Stadı’nda oynanan ve karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın 30. dakikasında Dursunbey Belediyespor ceza alanında yaşanan pozisyonda müsabakanın hakemi Umut Kalkan, penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşunu kullanan Mehmet Şentürk, Ceylanspor’u 1-0 üstünlüğe taşıdı ve ilk 45 dakika bu skorla tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci devresine beraberlik golü arayışıyla ataklarını sıklaştırarak başlayan Dursunbey Belediyespor, 65. dakikada Olcay’ın kazandırdığı golle 1-1’lik eşitliği yakaladı.
Müsabakanın 89. dakikasında hakemin ofsayt kararına itiraz eden Ceylansporlu oyuncular, itirazlarını sürdürünce, Mehmet Şentürk, Hüseyin ve yedek kaleci Aykut, kırmızı kart gördü. Bu esnada Ceylanspor yöneticisi Sadık Esen de müsabakanın hakemi Umut Kalkan tarafından tribüne gönderildi. oyuncuların sakinleştirilmesinin ardından tekrar başlayan mücadelede başka gol olmadı ve takımlar, birer puana razı oldu.

Karşılaşmanın 89. dakikasında yaşanan pozisyonun ardından Ceylanspor’un 3 oyuncusu kırmızı kart görürken, yönetici Sadık Esen de hakem tarafından tribüne gönderildi.

Bu sonuçla 22 puana ulaşan Dursunbey Belediyespor, Ceylanspor’la arasındaki 4 puanlık farkı koruyup, liderliğini sürdürürken, Ceylanspor ise 18 puanla ikinci sıradaki yerini koruyarak, takibine devam etti. Maç sonunda futbolcuları kutlayan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 5 Bin liralık maç primini 10 Bin liraya çıkardı.

HAKEMLER: Umut Kalkan, Mustafa Demirel, Oğuzhan Bedir
DURSUNBEY BELEDİYESPOR: Samet, Semih Aykut, İsa, Sabri, Olcay, Gökhan, Ersin Engin, Mirsad, İsmail, Fatih Aladı, Raşit
CEYLANSPOR: Enes, Yasin, Fırat, Osman, Mehmet Şentürk, Sinan, Furkan, Emrah, İsmail, Erdi, Hüseyin
GOLLER: Dk. 65 Olcay (Dursunbey Belediyespor), Dk. 30 (Pen) Mehmet Şentürk