Faaliyetlerimiz

Dursunbeyli Güreşçiler Burhaniye’den Başarıyla Döndü

Burhaniye’de düzenlenen Minikler Serbest Güreş turnuvasına katılan Dursunbey Belediyespor ve Halk Eğitim Merkezi güreşçileri başarılı sonuçlarla ilçeye döndüler.

10 Şubat Cumartesi günü Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan Necdet Uysal minikler Serbest Güreş turnuvasına katılan Dursunbey Belediye Spor ve Dursunbey Halk Eğitimi Merkezi Güreşcileri, turnuvada bir adet birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük alarak başarılı bir şekilde Dursunbey’i temsil ettiler. Turnuvaya Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan İlçe Belediye Başkanları da katıldı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbeyli güreşçilere başarı dileklerinde bulundu.
Turnuvaya Belediyespor Antrenörü Niyazi Pandul gözetiminde katılan Güreşciler, kendilerine verilen bu destekten ötürü emeği geçen herkese teşekkür ettiler.