Faaliyetlerimiz

Güreşçilerimiz Balıkesir’e Damga Vurdu

Balıkesir’de gerçekleşen Okullar arası Güreş müsabakalarında güreşçilerimiz büyük bir başarıya imza attılar.

10 Şubat 2016 Saat: 03:55
12 Aralık Cumartesi günü Balıkesir Muharrem Hasbi Koray Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleşen Okullar arası grekoromen güreş müsabakalarında Dursunbeyli güreşçiler takım halinde ikincilik ve üçüncülük kupası alarak büyük bir başarıya imza attılar. Güreşlerde Atatürk Ortaokulu il 2.si, 125. Yıl Yatılı Bölge Okulu (YBO) il 3.’sü oldu. Müsabakalara Dursunbey’den 14 sporcu katılırken, toplamda bir tane 1.’lik, beş tane 2.’lik, üç tane’de üçüncülük elde ettiler.

Güreşçiler önümüzdeki günlerde yapılacak Türkiye şampiyonasında Okullarını ve Dursunbey’i temsil edecek. Müsabakalara Dursunbey Belediyespor güreş antrenörü Niyazi Pandul gözetiminde katılınırken, Dursunbey ilçesi, katılan okullar ve Halk Eğitim Merkezi en iyi şekilde temsil edildi.