Faaliyetlerimiz

Güreşçilerimiz’den Bir Başarı Daha

Dursunbey Belediyespor ve Halk Eğitim Merkezi güreşçileri Balıkesir’de gerçekleşen güreş müsabakalarında takım halinde üçüncü oldular.

01 Mart 2016 Saat: 11:23

28 Şubat Pazar günü Balıkesir’de gerçekleşen minikler Grekoromen il şampiyonasına katılan Dursunbey Belediyespor ve Dursunbey Halk Eğitim merkezi güreşçileri takım halinde İl üçüncüsü oldu. Güreş müsabakalarında toplam 7 madalya alan sporcular, önümüzdeki günlerde Çanakkale’de yapılacak Türkiye Şampiyonasında Dursunbey’i ve Balıkesir’i temsil edecekler.

Kulüp antrenörü Niyazi Pandul yaptığı açıklamada; “Müsabakalarda Dursunbeyli güreşçilerimizi yalnız bırakmayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü İrfan Sarıgüle’de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizlere her daim destek olan Dursunbey Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’a, Dursunbey Belediyespor Kulübü Başkanımız Yusuf Turhan’a ve Dursunbey Halk Eğitim Müdürümüz İbrahim Şafak’a teşekkür ederiz” dedi.