Faaliyetlerimiz

İlçemiz'de 23 Nisan Törenleri

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Resmi töreni Atatürk Ortaokulu Bahçesinde gerçekleşti.

23 Nisan 2016 Saat: 11:46

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri saat 11:00’de Atatürk Ortaokulu Bahçesinde gerçekleştirildi. Milli Eğitim müdürlüğünün Çelenginin Atatürk büstüne konulmasının ardından saygı durumu ve İstiklal marşı okundu.

Törene Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanımız Ali Aygüzar, Cumhuriyet Savcımız Aycan Üründül, Emniyet Müdürümüz Erol Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Gökdemir, Siyasi Parti temsilcileri, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Konuşmanın ardından Çeşitli okullardan öğrenciler şiirlerini seslendirdi.

Gösteri kısmının iptal edildiği törende 23 Nisan ile ilgili başlatılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler protokol tarafından verildi.