Faaliyetlerimiz

İlçemizde Bozkırın Sesleri Konseri

Balıkesir Büyükşehir Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu İlçemizde, Hakan Altıntaş’ın şefliğini yaptığı 60 kişilik kadro ile ‘Bozkırın Sesleri’ adlı konser verdi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
01 Mart 2016 Saat: 11:08

Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde düzenlenen Bozkırın Sesleri konserine ilgi yoğun oldu. Saat 20.00’da başlayan konsere Dursunbey Kaymakamımız Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutanımız Ali Aygüzar, Jandarma Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy, Belediye Meclis üyelerimiz Akif Kandemir, Halil Sarıoğlu, Vacit Kahvecioğlu, Yusuf Turhan daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde Ülkemizin çeşitli bölgelerine ait türküler seslendirilirken, izleyiciler de türkülere eşlik etti. Konserin sonunda şef Hakan Altıntaş ve 60 kişilik ekibe teşekkür eden Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Büyükşehir Korosunu Dursunbey’de ağırladıkları için memnuniyet duyduklarını söyledi. Bu tür etkinliklere ilgi olduğu sürece devam edeceklerini söyleyen Başkan Bahçavan, konserin sonun şef Hakan Altıntaş’a çiçek takdim etti.

Konserin bitmesinin ardından salondan ayrılmayan vatandaşlar koradan bir türkü daha istedi. Yoğun istek üzerine koro son bir türkü daha söyleyerek konsere son verdiler.