Faaliyetlerimiz

İlçemiz'de Buzağı Kulübesi Dağıtıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz, buzağı ölümlerinin önüne geçmek için İlçemizde bulunan 20 mahelle’ye toplam 100 adet buzağı kulübesi dağıttı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
11 Mart 2016 Saat: 11:25

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerin kalkınması ve rekabetin üreticilerin lehine gelişmesi için yatırım ve hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma sonucunda Dursunbey’de 100 adet buzağı kulübesi dağıtıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Dursunbey Şantiyesinde gerçekleşen tören ile dağıtılan kulübeler İlçe tarım Müdürlüğü tarafından belirlenen besicilere teslim edildi. Tören’de konuşan Dursunbey Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan ; “Dursunbey Belediye Başkanımızın temasları sonucu, Balıkesir Kırsal kalkınma Dairesi Başkanlığınca 20 mahallemizdeki çiftçilerimize buzağı kulübesi dağıtılmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Dursunbey’deki çiftçilerimize kazandırılmış olan bu kulübeler hepimize hayırlı olsun. Hem Belediye Başkanımıza hemde Büyükşehir belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur beye teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından Buzağı kulübeleri mahallelerin alfabetik sıralamasına göre belirlenen şahıslara teslim edildi. Her mahalleye 5 kulübenin verildiği öğrenilirken, toplamda 100 kulübe vatandaşlara teslim edildi.