Faaliyetlerimiz

İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü nedeniyle Mustafa Korkmaz Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi.

12 Mart 2018 Saat: 10:24

Dursunbey Mustafa Korkmaz Anadolu Lisesi tarafından ÇPL pansiyonunda düzenlenen programa Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmsı ile başlayan proramda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Mustafa Korkmaz Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Karataş yaptı. Konuşmanın ardından öğrenciler bu güne özel olan şiirlerini seslendirdiler.  Programda MKAL öğrencileri oratoryo gösterisi ve İstiklal Marşı'nın kabulünü canlandıran kısa bir tiyatroyu da katılımcılarla buluşturdu. Beğeni toplanyan programın sonunda bu güne özel düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.