Faaliyetlerimiz

Suçıktı Bölgemizde Yeni Yol Çalışmaları

İlçemizde devam eden yol çalışmaları kapsamında Suçıktı bölgemize yeni Şehir İçi bağlantı yolu yapılıyor.

10 Şubat 2016 Saat: 03:25

İlçemizden geçecek olan Balıkesir- Kütahya Duble yolunun Dursunbey Çevreyolu güzergâhında yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçemizde değişecek olan şehir içi giriş yollarından birisi olan Suçıktı üzerindeki girişin yapımına başlandı. Eski yolun bir bölümünün kapanacağı yeni yolda bağlantı İtfaiye üzerinden geçecek olan yeni yoldan sağlanacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan,”Daha öncede belirttiğimiz gibi ilçemizde özellikle ulaşım açısından çalışmalar geçtiğimiz yaz aylarında da şimdide aralıksız sürüyor. Daha önce Suçıktı Camiimizin yanından geçen ana yola bağlantı yolumuz bildiğiniz gibi büyük tehlike arz ediyordu. Mühendislerimizle yaptığımız çalışmalar sonrası Karayollarına bu yolun kapatılarak İtfaiyemiz arkasındaki yerden yeni bir yol yapılmasını talep ettik. Sağ olsunlar bu projemize Karayollarından onay geldi. Çalışmalarda geçtiğimiz haftalarda başladı. Yeni yolumuzun yapıldıktan sonra Suçıktı Camiimiz yanındaki yolu Suçıktımıza kazandırıp buraya araç parkı yapmayı planlıyoruz. İnşallah yol çalışmalarının bitiminin ardından Suçıktımızda da peyzaj çalışmaları başlatacağız. Önümüzdeki yıllarda her açıdan çok farklı modern bir Dursunbey için gecemiz ve gündüzümüzle çalışıyoruz” dedi.

Kademeli olarak devam eden çalışmalarda yeni açılan bağlantı yolu, yeni yapılacak olan Suçıktı Kavşağına bağlanacak