Dursunbey Tavşanlı Yolu 23 Ocak’ta İhaleye Çıkıyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yılın son günlerinde aldıkları müjdeli bir haberi kamuoyu ile paylaştı. Başkan Bahçavan Dursunbey-Tavşanlı arasında ki 100 kilometrelik yolun Karayolları tarafından 23 Ocak’ta ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
31 Aralık 2016 Saat: 15:30

Balıkesir ve Kütahya illerini birbirine bağlayacak olan ve Batı illeri ile iç Anadolu arasında transit geçiş imkânı sunacak olan Duble yolun Balıkesir- Akbaşlar arasınadaki ihalenin ardından şimdide Dursunbey- Tavşanlı arasında ki geri kalan kısım ihaleye çıkarıldı. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan konu ile ilgili yaptığı açıklamada 30 Aralık 2016 tarihi itibari ile bu ihalenin Karayolları genel Müdürlüğü sitesinden duyurulduğunu belirtti. Başkan Bahçavan ihalenin Kamu İhale Kurumuna da girdiğini ve bu ihale ile Dursunbey- Harmancık ve Harmancık Tavşanlı arasında yarım kalan ve dubleye çevrilmeyen yerlerin dubleye çevrilerek, köprü ve asfaltlama çalışmasının yapılacağını söyledi.

Bu ihalenin Büyük bir ihale olduğunu hatırlatan Başkan Bahçavan, Karayollarının ihale tamamlamasının ardından teklif veren firmaları değerlendirerek 3-5 ay içinde yüklenici firmayı belirleyeceğini söyledi. Başkan Bahçavan, Bu konuda kendilerine destek olan Karayolları genel Müdürlüğüne, Bu konuyu sürekli takip eden Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’a ve Ulaştırma ve Habercilik Bakanı Ahmet Arslan’a teşekkür etti.