Ölü Bulunan İtfaiye Eri İlçemizde Toprağa Verildi

Bandırma İlçesinde bugün sabah saatlerinde mesai arkadaşları tarafından ölü bulunan İtfaiye eri Dursunbey’de son yolculuğuna uğurlandı.

10 Şubat 2016 Saat: 04:19

Bandırma İtfaiye Grup Amirliğinde görev yapan Mehmet Yılmaz bugün sabah saatlerinde mesai arkadaşları tarafından ölü olarak bulunmuştu. Kalp krizi geçirdiğinden şüphelenilen şahıs uzun süre girdiği tuvaletten çıkmayınca mesai arkadaşları tarafından tuvalet kapısı kırıldığı öğrenildi. Öldüğü tespit edilen şahsın Cesedi savcının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp kurumuna sevk edildi.

Otopsi işlemlerinin ardından Dursunbey’e bağlı Adaören Mahallesine cenazesi getirilen Mehmet Yılmaz’ın cenaze törenine Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Meclis Üyeleri Vacit Kahvecioğlu, Yusuf Turhan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, İtfaiye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Acılı aileye taziyede bulunan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İtfaiye çalışanlarına da başsağlığı diledi.

Kılınan Cenaze namazının ardından İtfaiye eri Mehmet Yılmaz Mahalle mezarlığına defnedildi.