Akyayla Mahallemizde Geleneksel Halk İftarı

İlçemize bağlı Akyayla Mahallesinde Belediyemizin organizesi ile halk iftarı düzenlendi. Bu yıl 3. kez gerçekleşen İftar programına ilgi oldukça yoğun oldu. İftar programının sonunda Başkanımız Çocukları yine unutmadı...

25 Haziran 2016 Saat: 16:09

Akyayla Mahallemizde Belediyemizin organizesi Kurtlarlıoğlu inşaatın ise sponsorluğu ile Halk iftarı gerçekleştirildi. Akyayla Mahallesi Okul bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, İlçe Jandarma Komutanımız Ömer Faruk Gürsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Gökdemir, Dursunbey Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Müdürümüz Mesut Gültekin, Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan, Belediye Meclis Üyemiz Vacid Kahvecioğlu, yemeğin sponsoru olan Levent ve Hüseyin Kurtlarlıoğlu kardeşler ile mahalle sakinleri katıldı.

Belediyemiz Sosyal Hizmetler personeli tarafından hazırlanan masaları iftara sayılı dakikalar kala dolduran Mahalle sakinleri Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan ve ailesi ile birlikte yemeğe katılan diğer misafirleri karşıladılar. Yemekleri görevliler tarafından masalarına getirilen vatandaşlar ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açtılar. Yenen yemeğin ardından ise misafirlerden Sadullah Kabakçı tarafından yemek duası yapıldı. Yemek sonrası konuşan Başkan Bahçavan kendilerini bu yıl üçüncü kez misafir eden Akyayla Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Dursunbey’de kurdukları iftar çadırında her gün 250-300 kişiye iftar verdiklerini söyleyen Başkan Bahçavan bu iftarlara iş adamlarının da destek verdiğini söyledi. Akyayla’da üçüncü kez Kurtlarlıoğlu İnşaat’ın katkıları ile iftar verdiklerini söyleyen Başkan Bahçavan iftar programlarına destek veren tüm iş adamlarına teşekkür etti.

BAŞKAN AMCA ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Konuşmaların ardından Mahalle Muhtarı Ramazan Çakar ile köyün sorunlarını görüşen Başkan Bahçavan çocukları yine unutmadı. Çocuklara makam aracında getirdiği Oyuncakları bizzat dağıtan Başkan Bahçavan Mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.