Akyayla Mahallesinde Geleneksel Halk İftarı

Dursunbey’e bağlı Akyayla Mahallesinde Dursunbey Belediyesinin organizesi ile halk iftarı düzenlendi. Bu yıl 4. sü gerçekleşen İftar programına ilgi oldukça yoğun oldu. İftar programının sonunda Başkan Bahçavan Çocukları yine unutmadı.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
16 Haziran 2017 Saat: 10:24

Akyayla Mahallesinde Belediyenin organizesi Kurtlarlıoğlu inşaatın ise sponsorluğu ile halk iftarı gerçekleştirildi. Akyayla Mahallesi Okul bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe başkan vekili Ahmet Savran, Belediye Meclis Üyesi Vacid Kahvecioğlu, yemeğin sponsoru olan Levent ve Hüseyin Kurtlarlıoğlu kardeşler ile mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Sosyal Hizmetler personeli tarafından hazırlanan masaları iftara sayılı dakikalar kala dolduran Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve ailesi ile birlikte yemeğe katılan diğer misafirleri karşıladılar. Yemekleri görevliler tarafından masalarına getirilen vatandaşlar ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açtılar. Yenen yemeğin ardından ise yemek duası yapıldı. Yemek sonrası konuşan Başkan Bahçavan kendilerini bu yıl dördüncü kez misafir eden Akyayla Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Akyayla’da gerçekleşen bu iftarları Kurtlarlıoğlu İnşaat’ın katkıları ile verdiklerini söyleyen Başkan Bahçavan Kurtlarlıoğlu kardeşlere de teşekkür etti. Akyayla mahallesine yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili bilgi veren Başkan Bahçavan, geçtiğimiz kış aylarında elim bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren Deniz kardeşler ve Babalarının adının yaşayacağı bir parkı da Akyayla’ya kazandıracaklarının müjdesini verdi. Akyayla’nı ulaşım yolunda genişletme çalışmalarının da başladığığını sözlerine ekleyen Başkan Bahçavan bu yolu asfaltlayacaklarının müjdesini de mahalle halkı ile paylaştı.

Konuşmaların ardından Mahalle Muhtarı Ramazan Çakar ile köyün sorunlarını görüşen Başkan Bahçavan çocukları yine unutmadı. Çocuklara makam aracında getirdiği Oyuncakları bizzat dağıtan Başkan Bahçavan Mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.