Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan İlçemizde

İlçemizde yapılan yatırımlar ve planlanan yatırım ile ilgili bilgi alışverişi yapmak üzere İlçemize gelen Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’dan brifing aldı.

24 Ekim 2016 Saat: 22:16

Geçtiğimiz günlerde Dursunbey ilçesinde gerçekleşen yatırımlar ve yapılması planlanan yatırımları incelemek üzere ilçeye gelen Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti. Spor toto tarafından İlçeye yapılan 5 adet halı saha’nın fotoğraflarını inceleyen Kasım Bostan’a desteği için teşekkür eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yapılması planlanan projeler ile ilgili de sunum yaptı.

Okul kapasitesinin yetersiz geldiği İmam Hatip Ortaokulu ile ilgili projeyi Milletvekili Kasım Bostan ile paylaşan Başkan Bahçavan, burada uygulamayı planladıkları projenin yatırım planına alınmasını talep etti. Bu konu hakkında gerekli evrak ve dokümanları alan Kasım Bostan gerekli temasları kuracağı sözünü verdi.  Öte yandan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın Dursunbey’e kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Ankara’da yapacağı temaslar için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’den randevu alan Milletvekili Kasım Bostan, Başkan Bahçavan’ın talebi doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı müsteşarı ve Çevre Şehircilik Bakanlığı Çevre yönetimi Genel Müdüründen de randevu talebinde bulundu.

İlçede devam eden çalışmalar hakkında da bilgi alan Milletvekili Kasım Bostan daha sonra Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile birlikte, Dursunbey 125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Bahçesine yapılan Halı Sahayı inceledi. Burada çocuklar ile birlikte top oynayan Kasım Bostan çocukların yeni halı sahayı  beğenip beğenmediklerini sordu. Sorusu karşısında olumlu cevap alan Kasım Bostan daha sonra çocuklar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyaretin sonunda Balıkesir’e hareket eden Milletvekili Kasımm Bostan çalışmalarından dolayı Başkan Bahçavan’a teşekkür etti.