Balıkesir Valisi Dursunbey Pazarında Alışveriş Yaptı

Vali Ersin Yazıcı, çeşitli incelemelerde bulunduğu Dursunbey ilçesinde, vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

15 Eylül 2017 Saat: 13:07

Vali Ersin Yazıcı, beraberindeki Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile birlikte Dursunbey Cuma Pazarında hem esnaf ziyaretinde bulundu hem de alışveriş yaptı.

BU ŞEHRİ HEP BERABER YÖNETMEK ZORUNDAYIZ

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Vali Yazıcı, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Vali Yazıcı, yaptığı açıklamada, "Göreve başladığımız andan itibaren her zaman halkımızla beraberiz. Bu şehri hep beraber yönetmek zorundayız. Dursunbeyli hemşehrilerimin şahsında, toplumumuzun tüm kesimlerince sergilenen ilgi, sevgi ve güvene kalıcı hizmetlerle teşekkür etmek en büyük arzumuz." diye konuştu.

ALIŞVERİŞ YAPTI

Pazar gezisi sırasında alışıveriş yapan, pazara gelen ilçe halkı ile de görüşen ve büyük ilgi gören Vali Yazıcı, " Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. " dedi.

ESNAFLAR ÜLKE EKONOMİSİNİN DİREĞİDİR

Esnafların ülke ekonomisinin direği olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; halkla olan iletişimin güçlü tutulacağının altını çizerek, devlet olarak her zaman halkın yanında olacaklarını belirtti.

Pazar esnafı ve vatandaşlar kendilerine verilen değerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Yazıcı'ya teşekkür etti.