Başbakanımızdan Dursunbeyli Şehit Babasına mektup

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın göndermiş olduğu el yazılı mektup Şehit Faruk Gezen'in Babası Arif Gezen'e taktim edildi.

12 Eylül 2016 Saat: 15:56

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın kendi eliyle yazmış ve Şehit Ailelerine göndermiş olduğu el yazılı mektup AK Parti Dursunbey İlçe Başkanı Akif Kandemir ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından Şehit Faruk Gezen'in Babası Arif Gezen'e taktim edildi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın kendi el yazısı ile yazdığı mektup’ta

Aziz Şehidimizin Kıymetli emaneti Değerli Kardeşim, Bölücü Terör örgütüne karşı vatanı ve Milleti için gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içen ve Rabbimizin ‘Onlar Ölü Değildirler ,Fakat siz bilemezsiniz’ (Bakara süresi 154.Ayet) müjdesine mazhar olan şehidimizi milletçi minettarız ve Kahramanımızı asla unutmayacağız.Sizler bize şehidimizin emanetisiniz,size daime sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın ifadeleri yer aldı.