Başkan Bahçavan Basın Ekspres’in konuğu oldu

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan TV100 ekranlarının ilgi ile izlenen programı Basın Ekspres’e konuk oldu. Reytingin zirve yaptığı programda televizyonun telefon hatları kilitlendi.

05 Mayıs 2017 Saat: 10:14

Tv100 ekranlarında yayınlanan ve Balıkesir’in duayen gazetecileri Aziz Han ve Engin Arıcan tarafından sunulan Basın ekspres programının bu haftaki konuğu Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan oldu. Saat 20.30’da başlayan ve yaklaşık iki saat süren program tüm Türkiye ve Dünya ülkelerinden izlenirken, televizyonun telefonları kilitlendi. Televizyonun Whatsapp ihbar hattını da Dünyanın dört bir yanından binlerce Dursunbeyli mesaj yağmuruna tuttu.

Dursunbey gündemine dair önemli bir çok konunun konuşulduğu programda özellikle İlçeye yapılan devlet yatırımları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesinin ilçeye kazandırdığı hizmetler konuşuldu. Programda ayrıca 16 Nisan referandumunda rekor kıran Dursunbey ve sonuçlar ile ilgili değerlendirmeler de yapıldı. YSK Başkanı Sadi Güven ve Dursunbey’e yönelik yapılan ithamların da gündeme alındığı programda Başkan Güven’in 15 Temmuz sürecinde Dursunbeylilerle birlikte olduğu da hatırlatıldı.

Altyapı, Üstyapı, Yol çalışmaları, Peyzaj, Park ve rekreasyon projeleri ile Kırsal mahalle yatırımlarının da konuşulduğu programın sonunda ise Başkan Bahçavan, Dursunbey’e kazandırılacak olan Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaklaşık iki saat süren program Dursunbey’de ve İlçe dışında ilgi ile izlendi.