Başkan Bahçavan Kurban Bayramını Kutladı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutladı.

10 Ağustos 2019 Saat: 11:17

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan “Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı sağlık ve sıhhat içerisinde sevdiklerimiz ile beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi ve muhabbet içerisinde bir bayram geçirmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Sevgi dolu, sağlıklı, başarılı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum. Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımı sunuyorum" dedi.

Öte yandan Dursunbey'de resmi bayramlaşmanın bayramın ikinci günü saat 11.00'de Belediye önünde yapılacağı bildirildi.