Başkan Bahçavan'dan 29 Ekim Mesajı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

28 Ekim 2017 Saat: 12:28

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında;   ”Her türlü hain düşünce ve emellere rağmen şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip olan büyük milletimizin, özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşku ile  kutluyoruz.Bize göre; Cumhuriyete sahip olmak yeterli değil, ona layık olmakta gereklidir. Bugün bizler; Yüce Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’imizin 94. yıl dönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz gönül borcu, saygı ve rahmetle anıyor, hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” dedi.