Başkanımız, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

07 Mart 2016 Saat: 16:26

8 Mart Kadınlar günü sebebi ile bir mesaj yayınlayan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; “Kadınlarımız; annelerimiz, bacılarımız, eşlerimiz, kızlarımız kısacası onlar bizim can ve cananlarımız. Biz Dursunbey Belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız ve yaşamın her alanında onlara olan desteğimizi sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Kadının güçlü olduğu toplumlarda aile de her zaman güçlü olur. Bu da toplumların milli ve manevi duygularının güçlü olmasına vesile olur. Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa (SAV) hayatına baktığımızda kadının ailenin ana unsuru olduğunu görürüz. Yaşamın her alanında kadınlarımız bir ana, bir kardeş ve hayat arkadaşı tanımlamalarıyla karşımıza çıkarken bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar her alanda kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit oluyoruz. Toplumun dinamik değerlerini elinde tutan kadınlarımız toplumun şekillenmesinde de büyük rol üstlenmelerinden dolayı kadınlarımız her daim baş tacıdırlar.  Bu vesileyle, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, hayatlarının her evresinde sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

kadinlar gunu
08 Mart 2016 Saat: 10:31
Bir etkinlik yokmu havuz bugun ucretsiz olsa iyi olur