Başkanımız Bahçavan Junioshow Fuarı’na Katıldı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir ve beraberindeki heyet Bursa’da Dursunbey’li firmalarında katıldığı TÜYAP Bursa Junioshow fuarına katıldılar.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
16 Ocak 2017 Saat: 14:29

Bursa'yı, Türkiye ve yakın coğrafyada fuarcılığın merkezi haline getirmek için TÜYAP Bursa Fuarcılık ile güçlerini birleştiren BTSO, 2017 yılına Junioshow Fuarı ile start verdi. 10-14 Ocak tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuar, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe yeni yılın modasını da belirledi. 2017 yılı ilkbahar-yaz tasarımlarının görücüye çıktığı fuar, sektörün tasarım ve inovasyon odaklı büyümesine de öncülük etti.

FUARA DURSUNBEYLİ FİRMALAR DAMGASINI VURDU

Çok sayıda çocuk giyim firmasının katıldığı fuara özellikle Dursunbeyli firmalar damgasını vurdu. Dursunbeyli Divonette, Haknur, Pensim, Lovetti, Diva, Bebüş,Tuffy, Sani, Popolin, Canvin ve Favo firmalarının katıldığı fuarı 50 Ülkeden yaklaşık 30 bin kişi gezdi. Fuarın son gününde Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, belediye Meclis Üyesi Vacit Kahvecioğlu ve beraberindeki heyet fuarı ziyaret ettiler. Dursunbeyli firma sahiplerinin stantlarını tek tek gezen Başkan Bahçavan, Bursa’da bebe giyim sektöründe büyük güce sahip olan Dursunbeyli firma sahiplerini tek tek kutladı.

ÜRETİCİLERE DURSUNBEY OSB HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Firma sahipleri ile hasbihal eden Başkan Bahçavan, uzun süredir yoğun mesai harcadıkları Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili de çeşitli bilgiler verdi. 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanan Dursunbey OSB’ye firma sahiplerini davet eden Başkan Bahçavan, Dursunbey OSB’nin hem ulaşım açısından hem de sunacağı teşvikler açısından üreticiler için cazip bir yer olacağını söyledi. Dursunbey OSB’nin 2017 yatırım planına alındığını ifade eden Başkan Bahçavan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün Dursunbey OSB ile yakından ilgilendiğini de belirtti.
Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Dursunbeyli firmalar Başkan Bahçavan’ı diğer Bebe giyim firmalarının yetkilileri ile de tanıştırdılar. Yerli ve yabancı firmalara Dursunbey ile ilgili ayrıntıları anlatan Dursunbey heyeti, Dursunbey OSB’nin ayrıcalıklı bir Sanayi bölgesi olacağını yatırımcılara aktardılar.