Başkanımız Hayvan Parkta İncelemerde Bulundu

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Kurban Bayramı öncesinde kurulan hayvan Park’ta incelemede bulundu.

09 Eylül 2016 Saat: 16:53

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan Belediyemiz tarafından açılan hayvan parkta vatandaşları ve satıcıları ziyaret ederek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Özellikle sabah saatlerinde ilginin oldukça yüksek olduğu hayvan Park’ta satıcılar ilgiden memnun olduklarını belirttiler.

Esnaflara nereden geldiklerini ve Hayvan park hakkındaki görüşlerini de soran Başkan Bahçavan, yeni açılan Mobil mezbahane ile ilgili satıcılara ve vatandaşlara bilgiler verdi. Satıcıların diğer bölgelerde ki Hayvan pazarlarından edindikleri bilgi ve tecrübeler hakkında da bilgi alan Başkan Bahçavan, üreticilerin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, "Onların sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. Bunun içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah mobil mezbahanemizde Kurban bayramında ve sonrasında halkımıza burada hizmet verecek." dedi.

Daha sonra vatandaşların pazarlıklarına da ortak olan Başkan Bahçavan, satıcılar ile vatandaşlar arasında ara bulucu oldu.