Başkanımız Kırsal Mahallelerdeki Yatırımları İnceledi

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan Umurlar, Durabeyler ve Delice mahallelerimizde devam eden yol ve Halı saha çalışmalarını yerinde inceledi.

09 Mayıs 2016 Saat: 09:53

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan İlçemize bağlı kırsal mahallelerde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan ve Büyükşehir belediyesi Fen işleri Dursunbey Şantiye şefi Vacit Kahvecioğlu ile birlikte ilk olarak Umurlar mahallesini ziyaret eden Başkan Bahçavan burada yapımı süren yol çalışmalarını inceledi. Çalışmalar hakkında Şantiye şefi Vacit Kahvecioğlu’ndan bilgi alan Başkan Bahçavan, çalışanlara da kolaylıklar diledi. Daha sonra Umurlar Mahallesinde bulunan kahvehanede vatandaşlar ile bir araya gelen Başkanımız burada mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

YENİ HALI SAHALAR BU YAZ HİZMET VERECEK

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Başkanımızın Ankara temasları esnasında Gençlik ve Spor Bakanlığından ilçemize kazandırdığı halı sahalar ile ilgili çalışmalarda başladı. Dursunbey YBO, Kavacık, Durabeyler ve Delice mahallelerimize yapılacak olan Halı sahalar ile ilgili çalışmalarda geçtiğimiz haftalarda başladı. Bu çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan Durabeyler ve Delice mahallelerimizi ziyaret etti. Durabeyler de başlayacak olan çalışmalar ile ilgili Fen İşleri Müdürü Mustafa Nezli’den bilgi alan Başkanımız burada sahnın oturacağı alanla ilgili değişiklik yapılması talimatı verdi. Daha sonra Delice Mahallesinde başlayan çalışmayı inceleyen Başkan Bahçavan çalışanlardan da bilgi aldı. Yeni halı sahaların bu yaz aylarında faaliyet göstermeye başlayacağını belirten Başkan Bahçavan, kırsal mahallelerde de sosyal Yaşam alanlarına önem verdiklerini sözlerine ekledi.