Başkanımız Kırsal Mahallelerimizde İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, hafta sonlarını kırsal mahalle devam eden hizmetleri inceleyerek ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek değerlendirmeye başladı.

04 Nisan 2016 Saat: 18:10

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Belediyemiz tarafından yapımına başlanan ve bitirilen işleri incelemek üzere geçtiğimiz haftasonu ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizi ziyaret etti. Başkan Bahçavan 2 Nisan Cumartesi günü Başkan Yardımcımız Sadettin Aslan ve Belediye Meclis Üyemiz Vacit Kahvecioğlu ile birlikte Akbaşlar, Karapınar, Veliler, Şabanlar, Kavacık mahallelerini ziyaret ederek burada süren çalışmaları ve vatandaşların taleplerini dinlediler.

3 Nisan Pazar günü ise Şenköy, Işıklar ve Yunuslar mahallelerini ziyaret eden Başkan Bahçavan ve beraberindeki heyet bu mahallelerdeki Aşevi, Misafirhane, Tuvaletler ve mezarlık çalışmalarını inceledi. Gittikleri mahallelerde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan ve beraberindeki heyet mahalle muhtarları ile süren çalışmaları da yerinde incelediler. Yunuslar mahallesinde Süt üreticilerine destek olamak amacı ile farkındalık oluşturan vatandaşlarla birlikte Ayran içen Başkan Bahçavan bu farkındalığı Belediye’de Süt ikram ederek sürdürdüklerini de hatırlattı.

Mahalle ziyaretleri hakkında konuşan Başkan Bahçavan; “Hafta sonları kırsal mahallelerimizi sıklıkla ziyaret etmeye başladık. Hafta içi çok yoğun mesaimizden dolayı hafta sonlarını çalışkan cefakar ve fedakâr hemşehrilerimizle hem hasbihal hemde yapılan işleri yerinde inceleyerek geçiriyoruz. Halkımızın ayağına kadar giderek onların sorunlarını dinliyor, hizmetlerimizin de yapımını yerinde inceleme fırsatı buluyoruz” dedi.