Başkanımız Koltuğu Devretti

İlçemiz Atatürk Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan Çocuk bayramı sebebi ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bahçavan Başkanlık koltuğunu öğrencilere devretti.

22 Nisan 2016 Saat: 15:18

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı sebebi ile Dursunbey Atatürk ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler Başkan Bahçavan’a çiçek takdim ederken Başkan Bahçavan da koltuğunu Ceyda Taştan ve Emre Önder isimli çocuklara devretti. Koltuğu çocuklara devreden Başkan Bahçavan yeni Başkanların karşısına otururdu. Başkan Bahçavan ziyaretlerinden dolayı okul öğretmenleri ve öğrencilere ise teşekkür etti.

Başkanlık koltuğunu devralan çocuklar konuklarına çay ve Süt ikramında bulunurken, çocuklar Başkan olarak çeşitli talimatlarda verdiler. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlayan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, geleceğin Başkanları, öğretmenleri olan çocukların kendileri için çok önemli olduğuna da vurgu yaptı.

Ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler sunan Başkan Bahçavan, Dursunbey Belediyesi olarak çocuklara destek olmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.