Başkanımız Koltuğunu Devretti

Dursunbey Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan Çocuk bayramı sebebi ile Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bahçavan Başkanlık koltuğunu öğrencilere devretti.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
21 Nisan 2017 Saat: 17:06

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı sebebi ile Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler Başkan Bahçavan’a çiçek takdim ederken Başkan Bahçavan da koltuğunu 8. sınıf öğrencisi Feride Tilki isimli çocuklara devretti. Koltuğu Feride isimli çocuğa veren Başkan Bahçavan yeni Başkanın yanına otururdu. Başkan Bahçavan ziyaretlerinden dolayı okul öğretmenleri ve öğrencilere teşekkür etti.

Başkanlık koltuğunu devralan çocuklar konuklarına çay ve meyve suyu ikramında bulunurken, Başkan Feride Tilki okulu için çeşitli taleplerde bulundu. Okuluna yeni bir park yapılmasını isteyen Başkan, Etüt ve Proje Müdürü Samet Çetinkaya’ya bu yöndeki talimatını verdi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlayan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, geleceğin Başkanları, öğretmenleri olan çocukların kendileri için çok önemli olduğuna da vurgu yaptı. Dursunbey’de yapılacak olan yeni projeler hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Saz ve Suçıktı Bölgesinde gerçekleşecek olan projelerin görsellerini de öğrencilerle paylaştı. Gençliğe ve çocuklara çok önem verdiklerini hatırlatan Başkan Bahçavan, yapacakları projelerde gençler için bir çok aktivite alanı planladıklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler sunan Başkan Bahçavan, Dursunbey Belediyesi olarak çocuklara destek olmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.