Başkanımız Kurban Bayramını Kutladı

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Dursunbeyli hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutladı.

11 Eylül 2016 Saat: 14:40

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan “Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaştıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir. Ülkemizde ve bölgesinde yaşanan gelişmeler, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Kurban Bayramının barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Tüm halkımızın ve İslam Âleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Sevgi dolu, sağlıklı, başarılı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum. Bayramın, kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bayramlaşma Bayramın ilk günü saat 14.00 ile 15.00 arasından Belediyemiz yapılacak olup tüm halkımız davetlidir.