Başkanımız Okul Temsilcisinin Teleplerini yerinde inceledi

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Sebahattin Göndür İlkokulu Okul Başkanı Ahmet Yeşilova ile birlikte okul bahçesinde inceleme yaparak yapılması istenen talepleri değerlendirdi.

18 Kasım 2016 Saat: 08:39

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında Dursunbey İlçe genelindeki okullara çeşitli desteklerde bulunan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Sebahattin Göndür İlkokulu öğrenci Başkanı seçilen Ahmet Yeşilova’yı ziyaret etti. Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir’in de eşlik ettiği ziyarette Okul’un eksiklikleri ile ilgili Öğrenci temsilcisi Ahmet Yeşilova’dan bilgi alan Başkan Bahçavan, yapılması öncelikli olan eksikleri yerinde inceledi.

Okul Bahçesinde gerçekleşen inceleme çerçevesinde Okul Temsilcisi Ahmet Yeşilova bahçede bulunan çitlerin boyanmasını talep ettiklerini söyledi. Ayrıca okul Bahçesinde ki futbol ve Basketbol sahalarında ki eksiklikleri Başkan Bahçavan’a ileten Yeşilova, yer boyama ve file çalışması yapılmasını talep etti. Bu talepleri olumlu karşılayan Başkan Bahçavan öğrencilerin daha rahat Basketbol oynaya bilmesi için alçak bir pota da yapacaklarını söyledi.

Okul Bahçesinde ki incelemelerin ardından Okul Müdürü Vasfi Öz ve öğretmenler okullarını ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Yaşar Aksanyar’a, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teşekkürlerini ilettiler.