Başkanımız Yerel Yönetimler Dersi verdi

Dursunbey Sadullah Özer ilkokulu öğrencileri, yerel yönetimler ve çalışmalarını konu alan derslerini Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile yaptılar.

05 Mayıs 2017 Saat: 17:35

Dursunbey Sadullah Özer İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri sosyal bilgiler dersinin konusu olan yerel yönetimler ve çalışmalarını Dursunbey Belediyesinde gerçekleştirdi. Öğretmenleri Belgin Gül, İcabi Gül,  eşliğinde Başkanlık makamında oluşturulan sandalyelere oturan öğrencileri, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan karşıladı. Derste, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, öğrencilere yerel yönetimler hakkında bilgiler verirken, öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtladı.

Öğrencilere çeşitli ikramlar ve hediyeler veren Başkan Bahçavan 15 Temmuz’a özel olarak Merkez Bankası tarafından çıkarılan hatıra paraları da öğrencilere hediye etti. 15 Temmuz ruhunun asla unutulmaması gerektiğini hatırlatan Başkan Bahçavan, öğrencilerden bu paraları hatıra olarak saklamalarını istedi.
 Ders sonunda öğrenciler ile öğretmenleri yakın ilgisinden dolayı Başkan Bahçavan’a teşekkür ettiler.

İcabı GÜL
06 Mayıs 2017 Saat: 12:33
Öğrencilerimize ,Yerel yönetimi yerinde görme fırsatı veren sayın belediye başkanımıza ve güler yüzlü personeline okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.