Başkanımıza 91. Yıl Ziyareti

Türk Hava Kurumu (THK) Dursunbey Şubesi, 91. Kuruluş yıldönümleri dolayısıyla Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.

18 Şubat 2016 Saat: 11:09

Türk Hava Kurumu (THK) Dursunbey Şubesi Başkanlığı tarafından, THK’nın 91. Kuruluş yıldönümü sebebi ile, Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’a maket uçak hediye edildi.

THK Dursunbey Şube Başkanı Bahattin Şat ve şube saymanı Kemal Kocaeli, Başkan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bahçavan ile THK’nın 91. Kuruluş yıldönümü sebebi ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Bahattin Şat, kendilerine verdikleri desteklerden ötürü bir kez daha etti. Ziyarette THK’nın maket uçağını Başkan Bahçavan’a takdim eden Şat, Türk Hava Kurumunun yeni faaliyetleri hakkında da bilgilendirme yaptı.

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’da Türk Hava Kurumunun 91. Kuruluş yıldönümünü kutladıklarını belirterek Dursunbey THK’ya her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.