Başkanımıza Mahalle Muhtarı ve Azalarından Plaket

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Bozyokuş mahallesi muhtarlığınca plaket takdim edildi.

10 Şubat 2016 Saat: 04:16

Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana yaptığı hizmetler ile toplumun her kesiminden takdir toplayan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’a Bozyokuş mahallesi muhtarlığınca plaket takdim edildi.

Belediye Başkanımızı makamında ziyaret eden Bozyokuş mahallesi muhtarı İbrahim Savran, azalar Orhan Boyar, Mustafa Koç ve Fatih Savran mahalle sakinleri adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttiler. Dursunbey genelinde ve kendi mahallelerinde Başkan Bahçavan döneminde önemli yatırımlar ve hizmetler yapıldığını belirten Muhtar İbrahim Savran, yaz boyunca yapılan alt yapı çalışmalarının ardından gerçekleşen üst yapı çalışmalarında estetiğe önem verildiği için de mutlu olduklarını belirtti. İlçede yapılan her hizmeti yakından takip eden Başkan Bahçavan’a bir vatandaş olarak teşekkür ettiğini ifade eden İbrahim Savran, “Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızdan da sizin Başkanlığınız ve İlçemize kazandırdığınız hizmetlerden dolayı memnuniyetleri sıklıkla duyuyoruz. Bu sebeple naçizane olarak mahallemiz adına size bu plaketi sunma kararı aldık. Sağ olsunlar aza arkadaşlarımızda bizleri yalnız bırakmadı. Sizleri yapmış olduğunuz hizmetlerden ve yapacağınız hizmetlerden dolayı kutluyorum” dedi.

Başkan Bahçavan’a plaketini takdim eden İbrahim Savran ve azalar birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler. Ziyaretten ve temennilerden dolayı büyük memnuniyet yaşadığını ifade eden Başkan Bahçavan, bu plaket ile kendisini onurlandıran Bozyokuş mahallesi muhtarına, azalarına ve mahallede yaşayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.