Başkanımızdan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, yeni eğitim-öğretim yılı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

19 Eylül 2016 Saat: 09:03

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan mesajında, “Hayatın zorlu maratonuna ilk adımı atan, o küçücük yürekleri ile okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu bir mesleği seçen değerli öğretmenlerimize 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başarı dolu, hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Öğrencilerimizin hedeflerini daima yüksek tutarak planlı ve düzenli çalışması, öğretmenlerimizin bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, velilerimizin ise her alanda çocuklarına destek vermelerini temenni ediyorum. Biz Dursunbey Belediyesi olarak Öğrencilerimizin rahatı huzuru için, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da okullarımıza birçok desteğimiz oldu ve olmaya da devam edecek. İlçemizde öğrenim gören öğrencilerimizin daha refah ve daha modern ortamlarda eğitim almaları için elimizden gelen gayreti bu yıl da göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakâr öğretmenlerimize emanet ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakâr öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarı dileklerimle sevgilerimi sunuyorum” dedi.