Belediye Başkanımız İlçemiz Pazarında

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan İlçemiz pazarını dolaşarak, Pazar esnaflarımızın ve halkımızın talep ve isteklerini dinledi.

08 Nisan 2016 Saat: 14:22

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan Cuma günleri kurulan semt pazarında zaman zaman gerçekleştirdiği ziyaretlerin bir yenisini daha gerçekleştirdi. Meyve Sebze pazarında ki esnaflara hayırlı ve bereketli işler dileyen Başkan Bahçavan, esnafın ve vatandaşının istek ve önerilerini dinledi. Sıkıntılarını anlatan vatandaşların ve esnafların isteklerini Zabıtalarımıza not ettiren Başkan Bahçavan, pazara ilgi gösteren esnaflara da teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan “ İlçemizde Cuma günleri oldukça geniş kapsamlı bir pazar yeri kuruluyor. Vakit buldukça hem esnaflarımızı hem vatandaşlarımızı Pazar yerinde ziyaret etmeye özen gösteriyorum. Zabıta ekibimiz ile birlikte Pazar yerimizde Esnafımızın ve halkımızın sorunlarını dinledik. Pazar esnafımız özellikle kapalı Pazar yeri konusunda bizde taleplerde bulundu. İnşallah yeni bir Pazar yeri için çalışmalarımızı başlatıyoruz. Kapalı Pazar yeri konusunda İlçemize inşallah örnek olacak bir Pazar yeri yapmayı planlıyoruz. Ben ayrıca pazarımıza katılan yaklaşık 250 esnaf kardeşimize de ilçemize olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. ” dedi.