Belediye Başkanımız Terörü Lanetledi

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, İstanbul Atatürk Havaalanında gerçekleşen bombalı saldırı sonrasında terörü lanetledi, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı

29 Haziran 2016 Saat: 08:19

Dünyada ve bölgede zor günlerin geçirildiğini belirten Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Türkiye’nin huzurunu, birliğini ve beraberliğini bozmaya yönelik yapılan terör saldırılarını ve terörün destekçilerini lanetledi. Başkan Bahçavan, terör saldırısına yönelik yaptığı kınama mesajında şunları kaydetti: “Ülkemizin bütünlüğünü bozmaya yönelik İstanbul'da düzenlenen kalleşçe terör saldırısını kınıyor ve lanetliyorum. Aziz milletimizin teröre hiçbir zaman boyun eğmeyeceğinin bilinmesini istiyorum. Terörün topraklarımızdan ve bölgeden en kısa zamanda silineceğine de inanıyorum. Terör saldırısı sonucunda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum”